Навигатор :
Личный кабинет :
Электронный каталог: Тюрікова, І. С. - Управління якістю харчової продукції [Текст]
Тюрікова, І. С. - Управління якістю харчової продукції [Текст]
Книга
Автор: Тюрікова, І. С.
Управління якістю харчової продукції [Текст]: навчальні завдання та методичні рекомендації для практичних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 Харчові технології освітня програма "Технології в ресторанному господарстві" ступеня магістра
Издательство: ПУЕТ, 2019 г.
ISBN отсутствует
Автор: Тюрікова, І. С.
Управління якістю харчової продукції [Текст]: навчальні завдання та методичні рекомендації для практичних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 Харчові технології освітня програма "Технології в ресторанному господарстві" ступеня магістра
Издательство: ПУЕТ, 2019 г.
ISBN отсутствует
Книга
Тюрікова, І. С.
Управління якістю харчової продукції [Текст] : навчальні завдання та методичні рекомендації для практичних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 Харчові технології освітня програма "Технології в ресторанному господарстві" ступеня магістра / І. С. Тюрікова. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 24 с. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
УДК 658.562:664(076) Т98
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Якість : продукції
загальний = Управління : якістю
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Управління якістю харчової продукції
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Управління якістю та безпечністю товарів
385730 Навч. абонемент
385731 Навч. абонемент
385732 Навч. абонемент
385733 Навч. абонемент
386664 Навч. абонемент
385729 ЧЗ1
Тюрікова, І. С.
Управління якістю харчової продукції [Текст] : навчальні завдання та методичні рекомендації для практичних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 Харчові технології освітня програма "Технології в ресторанному господарстві" ступеня магістра / І. С. Тюрікова. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 24 с. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
УДК 658.562:664(076) Т98
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Якість : продукції
загальний = Управління : якістю
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Управління якістю харчової продукції
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Управління якістю та безпечністю товарів
385730 Навч. абонемент
385731 Навч. абонемент
385732 Навч. абонемент
385733 Навч. абонемент
386664 Навч. абонемент
385729 ЧЗ1