Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Тюрікова, І. С. - Управління якістю харчової продукції [Текст]
Тюрікова, І. С. - Управління якістю харчової продукції [Текст]
Книга
Автор: Тюрікова, І. С.
Управління якістю харчової продукції [Текст]: навчальні завдання та методичні рекомендації для практичних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 Харчові технології освітня програма "Технології в ресторанному господарстві" ступеня магістра
Видавництво: ПУЕТ, 2019 г.
ISBN відсутній
Автор: Тюрікова, І. С.
Управління якістю харчової продукції [Текст]: навчальні завдання та методичні рекомендації для практичних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 Харчові технології освітня програма "Технології в ресторанному господарстві" ступеня магістра
Видавництво: ПУЕТ, 2019 г.
ISBN відсутній
Книга
Тюрікова, І. С.
Управління якістю харчової продукції [Текст] : навчальні завдання та методичні рекомендації для практичних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 Харчові технології освітня програма "Технології в ресторанному господарстві" ступеня магістра / І. С. Тюрікова. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 24 с. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
УДК 658.562:664(076) Т98
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Якість : продукції
загальний = Управління : якістю
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Управління якістю харчової продукції
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Управління якістю та безпечністю товарів
385729 Загальний читальний зал
385730 Навч. абонемент
385731 Навч. абонемент
385732 Навч. абонемент
385733 Навч. абонемент
386664 Навч. абонемент
Тюрікова, І. С.
Управління якістю харчової продукції [Текст] : навчальні завдання та методичні рекомендації для практичних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 Харчові технології освітня програма "Технології в ресторанному господарстві" ступеня магістра / І. С. Тюрікова. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 24 с. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
УДК 658.562:664(076) Т98
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Якість : продукції
загальний = Управління : якістю
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Управління якістю харчової продукції
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Управління якістю та безпечністю товарів
385729 Загальний читальний зал
385730 Навч. абонемент
385731 Навч. абонемент
385732 Навч. абонемент
385733 Навч. абонемент
386664 Навч. абонемент