Навигатор :
Приватний кабінет:
Электронный каталог: Наконечна, Ю. Г. - Безвідходні технології харчових виробництв [Текст]
Наконечна, Ю. Г. - Безвідходні технології харчових виробництв [Текст]
Книга
Автор: Наконечна, Ю. Г.
Безвідходні технології харчових виробництв [Текст]: навчальні завдання та методичні рекомендації для лабораторних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні програми "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів", "Технології зберігання, консервува
Издательство: ПУЕТ, 2019 г.
ISBN отсутствует
Автор: Наконечна, Ю. Г.
Безвідходні технології харчових виробництв [Текст]: навчальні завдання та методичні рекомендації для лабораторних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні програми "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів", "Технології зберігання, консервува
Издательство: ПУЕТ, 2019 г.
ISBN отсутствует
Книга
Наконечна, Ю. Г.
Безвідходні технології харчових виробництв [Текст] : навчальні завдання та методичні рекомендації для лабораторних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні програми "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів", "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса" ступеня магістра / Ю. Г. Наконечна. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 53 с. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
УДК 664:658.567(076.5) Н22
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Теоретичні основи технології харчових виробництв
Дисципліни = Цикл професійно-орієнтованих дисциплін : Базовая часть : Теоретичні основи технології харчових виробництв
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Технологія : безвідходна
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Безвідходні технології м'ясопереробних виробництв
загальний = Технологія : харчова
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Загальні технології харчових виробництв
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Інноваційні технології та інжиніринг підприємств харчової галузі
386728 Навч. абонемент
385743 ЧЗ1
Наконечна, Ю. Г.
Безвідходні технології харчових виробництв [Текст] : навчальні завдання та методичні рекомендації для лабораторних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні програми "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів", "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса" ступеня магістра / Ю. Г. Наконечна. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 53 с. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
УДК 664:658.567(076.5) Н22
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Теоретичні основи технології харчових виробництв
Дисципліни = Цикл професійно-орієнтованих дисциплін : Базовая часть : Теоретичні основи технології харчових виробництв
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Технологія : безвідходна
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Безвідходні технології м'ясопереробних виробництв
загальний = Технологія : харчова
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Загальні технології харчових виробництв
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Інноваційні технології та інжиніринг підприємств харчової галузі
386728 Навч. абонемент
385743 ЧЗ1