лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навигатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Личный кабинет : інформація


Электронный каталог: Наконечна, Ю. Г. - Безвідходні технології харчових виробництв [Текст]

Наконечна, Ю. Г. - Безвідходні технології харчових виробництв [Текст]

Безвідходні технології харчових виробництв [Текст]
Доступно
 2 из 2
Книга
Автор: Наконечна, Ю. Г.
Безвідходні технології харчових виробництв [Текст]: навчальні завдання та методичні рекомендації для лабораторних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні програми "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів", "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса" ступеня магістра
Издательство: ПУЕТ, 2019 г.
ISBN отсутствует

полный текст

Заказать Заказать

На полку На полку


Книга

Наконечна, Ю. Г.
Безвідходні технології харчових виробництв [Текст] : навчальні завдання та методичні рекомендації для лабораторних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні програми "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів", "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса" ступеня магістра / Ю. Г. Наконечна. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 53 с. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.

УДК 664:658.567(076.5) Н22

Дисциплины = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Теоретичні основи технології харчових виробництв
Дисциплины = Цикл професійно-орієнтованих дисциплін : Базовая часть : Теоретичні основи технології харчових виробництв
общий = Виробництво : харчових продуктів
общий = Технологія : безвідходна
Дисциплины = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Безвідходні технології м'ясопереробних виробництв
общий = Технологія : харчова
Дисциплины = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Загальні технології харчових виробництв
Дисциплины = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Інноваційні технології та інжиніринг підприємств харчової галузі

386728 Навч. абонемент
385743 ЧЗ1



© Все права защищены ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2022 (IP=18.208.126.232)