Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Мацук, Ю. А. - Методологія та організація наукових досліджень [Текст]
Мацук, Ю. А. - Методологія та організація наукових досліджень [Текст]
Книга
Автор: Мацук, Ю. А.
Методологія та організація наукових досліджень [Текст]: навчальні завдання та методичні рекомендації для практ. занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні програми «Технології в ресторанному господарстві», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання, консервування та переробки овочів» ступеня магістра
Видавництво: ПУЕТ, 2019 г.
ISBN відсутній
Автор: Мацук, Ю. А.
Методологія та організація наукових досліджень [Текст]: навчальні завдання та методичні рекомендації для практ. занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні програми «Технології в ресторанному господарстві», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання, консервування та переробки овочів» ступеня магістра
Видавництво: ПУЕТ, 2019 г.
ISBN відсутній
Книга
Мацук, Ю. А.
Методологія та організація наукових досліджень [Текст] : навчальні завдання та методичні рекомендації для практ. занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні програми «Технології в ресторанному господарстві», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання, консервування та переробки овочів» ступеня магістра / Ю. А. Мацук, Ю. Г. Наконечна. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 25 с. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
УДК 167:001.89(076.5) М36
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Організація наукових досліджень
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Методологія і організація наукових досліджень
Дисципліни = Вибір студента : Базова частина : Планування і організація наукових досліджень
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базова частина : Методологія і організація наукових досліджень
385738 Загальний читальний зал
385739 Навч. абонемент
385740 Навч. абонемент
385741 Навч. абонемент
385742 Навч. абонемент
386726 Навч. абонемент
Мацук, Ю. А.
Методологія та організація наукових досліджень [Текст] : навчальні завдання та методичні рекомендації для практ. занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні програми «Технології в ресторанному господарстві», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання, консервування та переробки овочів» ступеня магістра / Ю. А. Мацук, Ю. Г. Наконечна. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 25 с. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
УДК 167:001.89(076.5) М36
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Організація наукових досліджень
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Методологія і організація наукових досліджень
Дисципліни = Вибір студента : Базова частина : Планування і організація наукових досліджень
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базова частина : Методологія і організація наукових досліджень
385738 Загальний читальний зал
385739 Навч. абонемент
385740 Навч. абонемент
385741 Навч. абонемент
385742 Навч. абонемент
386726 Навч. абонемент