Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Козак, В. Л. - Роль микроорганизмов в технологии производства сырокопченных колбас [Текст]
Козак, В. Л. - Роль микроорганизмов в технологии производства сырокопченных колбас [Текст]
Статья
Автор: Козак, В. Л.
Мясное дело. Роль микроорганизмов в технологии производства сырокопченных колбас [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Козак, В. Л.
Мясное дело. Роль микроорганизмов в технологии производства сырокопченных колбас [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Козак, В. Л.
Роль микроорганизмов в технологии производства сырокопченных колбас [Текст] / В. Л. Козак // Мясное дело. – 2008. – N6. – С.32-54. – На рус. яз.
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Продукти (харчування) : копченості
загальний = Мікробіологія
Козак, В. Л.
Роль микроорганизмов в технологии производства сырокопченных колбас [Текст] / В. Л. Козак // Мясное дело. – 2008. – N6. – С.32-54. – На рус. яз.
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Продукти (харчування) : копченості
загальний = Мікробіологія