Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Tauber, Roman Dawid - Surowce pochodzenia zwierzęcego na cele kulinarne [Tekst]
Tauber, Roman Dawid - Surowce pochodzenia zwierzęcego na cele kulinarne [Tekst]
Книга
Автор: Tauber, Roman Dawid
Surowce pochodzenia zwierzęcego na cele kulinarne [Tekst]
Видавництво: Wydawnictwo Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu, 2013 г.
ISBN 978-83-88537-87-5
Автор: Tauber, Roman Dawid
Surowce pochodzenia zwierzęcego na cele kulinarne [Tekst]
Видавництво: Wydawnictwo Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu, 2013 г.
ISBN 978-83-88537-87-5
Книга
36.92 Т23
Tauber, Roman Dawid
Surowce pochodzenia zwierzęcego na cele kulinarne [Tekst] / Roman Dawid Tauber. – Poznań : Wydawnictwo Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu, 2013. – 106 c. : іл. – Використання сировини тваринного походження в кулінарії. – На пол. яз. – ISBN 978-83-88537-87-5.
ББК 36.92 Т23
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Сировина : тваринного походження
374722 Наук. абонемент
374723 Наук. абонемент
374724 Наук. абонемент
36.92 Т23
Tauber, Roman Dawid
Surowce pochodzenia zwierzęcego na cele kulinarne [Tekst] / Roman Dawid Tauber. – Poznań : Wydawnictwo Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu, 2013. – 106 c. : іл. – Використання сировини тваринного походження в кулінарії. – На пол. яз. – ISBN 978-83-88537-87-5.
ББК 36.92 Т23
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Сировина : тваринного походження
374722 Наук. абонемент
374723 Наук. абонемент
374724 Наук. абонемент