Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Development of berry drinks with a high content of ascorbic acid [Text]
Development of berry drinks with a high content of ascorbic acid [Text]
Статья
Автор:
Харчова наука і технологія. Development of berry drinks with a high content of ascorbic acid [Text]
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Харчова наука і технологія. Development of berry drinks with a high content of ascorbic acid [Text]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Development of berry drinks with a high content of ascorbic acid [Text] / A. Vishnikin, K. Melnikov, T. Kolisnychenko, et al. // Харчова наука і технологія. – 2019. – Т. 13, вип. 3. – P.70–76 . – The same [Electronic resource]. - Access mode: Local network PUET. – На англ. яз.
загальний = Технологія
загальний = Ягода
загальний = Безпека : продовольча
загальний = Вітаміни
загальний = Показник : якості
загальний = Виробництво : безалкогольних напоїв
Development of berry drinks with a high content of ascorbic acid [Text] / A. Vishnikin, K. Melnikov, T. Kolisnychenko, et al. // Харчова наука і технологія. – 2019. – Т. 13, вип. 3. – P.70–76 . – The same [Electronic resource]. - Access mode: Local network PUET. – На англ. яз.
загальний = Технологія
загальний = Ягода
загальний = Безпека : продовольча
загальний = Вітаміни
загальний = Показник : якості
загальний = Виробництво : безалкогольних напоїв