Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Investigation of the effect of heat treatment on the quality of the feed additive containing carr...
Investigation of the effect of heat treatment on the quality of the feed additive containing carr...
Статья
Автор:
Харчова наука і технологія. Investigation of the effect of heat treatment on the quality of the feed additive containing carr...
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Харчова наука і технологія. Investigation of the effect of heat treatment on the quality of the feed additive containing carr...
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Investigation of the effect of heat treatment on the quality of the feed additive containing carrot pomace [Text] / B. Iegorov, I. Cherneha, L. Fihurska, O. Tsiundyk // Харчова наука і технологія. – 2019. – Т. 13, вип. 3. – P. 77–85 . – The same [Electronic resource]. - Access mode: Local network PUET. – На англ. яз.
загальний = Технологія
загальний = Овочі : морква
загальний = Склад : хімічний
загальний = Безпека : продовольча
загальний = Властивість
загальний = Домішок
загальний = Технологія : зберігання
Investigation of the effect of heat treatment on the quality of the feed additive containing carrot pomace [Text] / B. Iegorov, I. Cherneha, L. Fihurska, O. Tsiundyk // Харчова наука і технологія. – 2019. – Т. 13, вип. 3. – P. 77–85 . – The same [Electronic resource]. - Access mode: Local network PUET. – На англ. яз.
загальний = Технологія
загальний = Овочі : морква
загальний = Склад : хімічний
загальний = Безпека : продовольча
загальний = Властивість
загальний = Домішок
загальний = Технологія : зберігання