лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Наукові праці національного університету харчових технологій

Наукові праці національного університету харчових технологій

Наукові праці національного університету харчових технологій
Доступно
 1 з 1
Выпуск
Автор:
Наукові праці національного університету харчових технологій. Наукові праці національного університету харчових технологій Т. 25, № 5
2019 г.
ISBN відсутній

Заказать Заказать

На полку На полку


Периодическое издание

Наукові праці національного університету харчових технологій. – Київ : НУХТ . – ISSN 2225-2924.
Выпуск

Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 5.



Загальний читальний зал


Прив'язано до:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Наукові праці національного університету харчових технологій
Немає прим.
Периодическое издание

Наукові праці національного університету харчових технологій
НУХТ, б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Дослідження оксидантної стабільності кисловершкового масла під час зберігання [Текст]
Немає прим.
Статья

Дослідження оксидантної стабільності кисловершкового масла під час зберігання [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження вмісту вологи у формованих картопляних чипсах [Текст]
Немає прим.
Статья

Дослідження вмісту вологи у формованих картопляних чипсах [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Розробка комплексної харчової добавки на основі тваринної та рослинної сировини для м’ясних проду...
Немає прим.
Статья

Розробка комплексної харчової добавки на основі тваринної та рослинної сировини для м’ясних проду...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Актуальність застосування опало-халцедонового матеріалу у технології горілок [Текст]
Немає прим.
Статья
Тарасюк, Л. А.
Актуальність застосування опало-халцедонового матеріалу у технології горілок [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Нові виклики перед харчовою промисловістю України в стратегії поліпшення національного здоров’я [...
Немає прим.
Статья
Сімахіна, Г. О.
Нові виклики перед харчовою промисловістю України в стратегії поліпшення національного здоров’я [...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Антиокислювальні властивості олій, отриманих з різних сортів виноградного насіння [Текст]
Немає прим.
Статья

Антиокислювальні властивості олій, отриманих з різних сортів виноградного насіння [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Експрес-метод гігієнічного контролю якості удосконаленого технологічного процесу приготування м’я...
Немає прим.
Статья
Паска, М. З.
Експрес-метод гігієнічного контролю якості удосконаленого технологічного процесу приготування м’я...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Особливості складу олії з насіння ненаркотичних конопель вітчизняної селекції [Текст]
Немає прим.
Статья

Особливості складу олії з насіння ненаркотичних конопель вітчизняної селекції [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Створення якісно нових плодоовочевих напівфабрикатів і кондитерських виробів на їх основі з оздор...
Немає прим.
Статья

Створення якісно нових плодоовочевих напівфабрикатів і кондитерських виробів на їх основі з оздор...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Визначення вмісту йоду в ламінарії та збагаченому нею ягідному соусі [Текст]
Немає прим.
Статья

Визначення вмісту йоду в ламінарії та збагаченому нею ягідному соусі [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Обгрунтування доцільності використання природних наповнювачів у технології масляних паст [Текст]
Немає прим.
Статья

Обгрунтування доцільності використання природних наповнювачів у технології масляних паст [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Аналіз причин і заходів щодо запобігання утворенню токсинів C. botulinum у консервованих продукта...
Немає прим.
Статья
Іващенко, К. Ю.
Аналіз причин і заходів щодо запобігання утворенню токсинів C. botulinum у консервованих продукта...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Сучасні аспекти використання рослинної сировини для гальмування псування хлібобулочних виробів зн...
Немає прим.
Статья

Сучасні аспекти використання рослинної сировини для гальмування псування хлібобулочних виробів зн...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Перспектива збагачення безглютенових хлібобулочних виробів казеїном [Текст]
Немає прим.
Статья
Дробот, В. I.
Перспектива збагачення безглютенових хлібобулочних виробів казеїном [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Використання гелів з нетрадиційної сировини для виробництва м’ясних напівфабрикатів [Текст]
Немає прим.
Статья
Гречко, В. В.
Використання гелів з нетрадиційної сировини для виробництва м’ясних напівфабрикатів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження показників якості страв і кулінарних виробів на основі напівфабрикату з молюска прісн...
Немає прим.
Статья

Дослідження показників якості страв і кулінарних виробів на основі напівфабрикату з молюска прісн...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.82)