Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Оболкіна, В. - Використання борошна із солоду пшениці при створенні технології здобного печива оздоровчого призн...
Оболкіна, В. - Використання борошна із солоду пшениці при створенні технології здобного печива оздоровчого призн...
Статья
Автор: Оболкіна, В.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Використання борошна із солоду пшениці при створенні технології здобного печива оздоровчого призн...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Оболкіна, В.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Використання борошна із солоду пшениці при створенні технології здобного печива оздоровчого призн...
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Оболкіна, В.
Використання борошна із солоду пшениці при створенні технології здобного печива оздоровчого призначення [Текст] / В. Оболкіна, А. Скрипко // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 3. – С. 187–196. – На укр. яз.
загальний = Технологія
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Рослина : пшениця
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
Оболкіна, В.
Використання борошна із солоду пшениці при створенні технології здобного печива оздоровчого призначення [Текст] / В. Оболкіна, А. Скрипко // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 3. – С. 187–196. – На укр. яз.
загальний = Технологія
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Рослина : пшениця
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні