Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Сімахіна, Г. О. - Модифікація харчових продуктів: багатоваріантність підходів та пріоритети [Текст]
Сімахіна, Г. О. - Модифікація харчових продуктів: багатоваріантність підходів та пріоритети [Текст]
Статья
Автор: Сімахіна, Г. О.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Модифікація харчових продуктів: багатоваріантність підходів та пріоритети [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Сімахіна, Г. О.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Модифікація харчових продуктів: багатоваріантність підходів та пріоритети [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Сімахіна, Г. О.
Модифікація харчових продуктів: багатоваріантність підходів та пріоритети [Текст] / Г. О. Сімахіна, Р. Ю. Науменко // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2018. – Т. 24, № 6. – С. 232–239 . – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ . – На укр. яз.
загальний = Склад : хімічний
загальний = Продукт
загальний = Якість : життя
загальний = Технологія : харчова
Сімахіна, Г. О.
Модифікація харчових продуктів: багатоваріантність підходів та пріоритети [Текст] / Г. О. Сімахіна, Р. Ю. Науменко // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2018. – Т. 24, № 6. – С. 232–239 . – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ . – На укр. яз.
загальний = Склад : хімічний
загальний = Продукт
загальний = Якість : життя
загальний = Технологія : харчова