Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Порівняльний аналіз способів отримання пюре з кизилу для виробництва соусів [Текст]
Порівняльний аналіз способів отримання пюре з кизилу для виробництва соусів [Текст]
Статья
Автор:
Наукові праці національного університету харчових технологій. Порівняльний аналіз способів отримання пюре з кизилу для виробництва соусів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Наукові праці національного університету харчових технологій. Порівняльний аналіз способів отримання пюре з кизилу для виробництва соусів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Порівняльний аналіз способів отримання пюре з кизилу для виробництва соусів [Текст] / А. О. Грушковська, С. В. Матко, Л. М. Мельник, Н. А. Ткачук // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 4. – С. 167–173. – На укр. яз.
загальний = Показник
загальний = Ягода
загальний = Продукти (харчування) : соус
загальний = Технологія : харчова
Порівняльний аналіз способів отримання пюре з кизилу для виробництва соусів [Текст] / А. О. Грушковська, С. В. Матко, Л. М. Мельник, Н. А. Ткачук // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 4. – С. 167–173. – На укр. яз.
загальний = Показник
загальний = Ягода
загальний = Продукти (харчування) : соус
загальний = Технологія : харчова