Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Пахомська, О. В. - Впровадження системи HACCP у виробництві хлібобулочних виробів [Текст]
Пахомська, О. В. - Впровадження системи HACCP у виробництві хлібобулочних виробів [Текст]
Статья
Автор: Пахомська, О. В.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Впровадження системи HACCP у виробництві хлібобулочних виробів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Пахомська, О. В.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Впровадження системи HACCP у виробництві хлібобулочних виробів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Пахомська, О. В.
Впровадження системи HACCP у виробництві хлібобулочних виробів [Текст] / О. В. Пахомська // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 4. – С. 216–224. – На укр. яз.
загальний = Дослідження
загальний = Гарантія
загальний = Якість
загальний = Безпека
загальний = Продукти (харчування) : хлібобулочні
загальний = Процес (технологічний)
загальний = Технологія : харчова
Пахомська, О. В.
Впровадження системи HACCP у виробництві хлібобулочних виробів [Текст] / О. В. Пахомська // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 4. – С. 216–224. – На укр. яз.
загальний = Дослідження
загальний = Гарантія
загальний = Якість
загальний = Безпека
загальний = Продукти (харчування) : хлібобулочні
загальний = Процес (технологічний)
загальний = Технологія : харчова