лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Дослідження показників якості страв і кулінарних виробів на основі напівфабрикату з молюска прісн...

Дослідження показників якості страв і кулінарних виробів на основі напівфабрикату з молюска прісн...

Дослідження показників якості страв і кулінарних виробів на основі напівфабрикату з молюска прісн...
Немає прим.
Статья
Автор:
Наукові праці національного університету харчових технологій. Дослідження показників якості страв і кулінарних виробів на основі напівфабрикату з молюска прісн...
б.г.
ISBN відсутній

На полку На полку


Статья

Дослідження показників якості страв і кулінарних виробів на основі напівфабрикату з молюска прісноводного та їх змін під час зберігання [Текст] / М. П. Головко, Т. М. Головко, А. О. Геліх, В. Г. Применко // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 5. – С. 100–107. – На укр. яз.


Загальний = Зберігання
Загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
Загальний = Продукти (харчування) : морепродукти
Загальний = Технологія : харчова


Прив'язано до:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Наукові праці національного університету харчових технологій
Немає прим.
Выпуск

Наукові праці національного університету харчових технологій Т. 25, № 5
2019 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.168)