лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Гречко, В. В. - Використання гелів з нетрадиційної сировини для виробництва м’ясних напівфабрикатів [Текст]

Гречко, В. В. - Використання гелів з нетрадиційної сировини для виробництва м’ясних напівфабрикатів [Текст]

Використання гелів з нетрадиційної сировини для виробництва м’ясних напівфабрикатів [Текст]
Немає прим.
Статья
Автор: Гречко, В. В.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Використання гелів з нетрадиційної сировини для виробництва м’ясних напівфабрикатів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній

На полку На полку


Статья

Гречко, В. В.
Використання гелів з нетрадиційної сировини для виробництва м’ясних напівфабрикатів [Текст] / В. В. Гречко, І. М. Страшинський, В. М. Пасічний // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 5. – С. 108–116. – На укр. яз.


Загальний = Технологія
Загальний = Рослина : льон
Загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
Загальний = Сировина : нетрадиційна
Загальний = Технологія : харчова


Прив'язано до:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Наукові праці національного університету харчових технологій
Немає прим.
Выпуск

Наукові праці національного університету харчових технологій Т. 25, № 5
2019 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.174)