Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Гречко, В. В. - Використання гелів з нетрадиційної сировини для виробництва м’ясних напівфабрикатів [Текст]
Гречко, В. В. - Використання гелів з нетрадиційної сировини для виробництва м’ясних напівфабрикатів [Текст]
Статья
Автор: Гречко, В. В.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Використання гелів з нетрадиційної сировини для виробництва м’ясних напівфабрикатів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Гречко, В. В.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Використання гелів з нетрадиційної сировини для виробництва м’ясних напівфабрикатів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Гречко, В. В.
Використання гелів з нетрадиційної сировини для виробництва м’ясних напівфабрикатів [Текст] / В. В. Гречко, І. М. Страшинський, В. М. Пасічний // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 5. – С. 108–116. – На укр. яз.
Загальний = Технологія
Загальний = Рослина : льон
Загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
Загальний = Сировина : нетрадиційна
Загальний = Технологія : харчова
Гречко, В. В.
Використання гелів з нетрадиційної сировини для виробництва м’ясних напівфабрикатів [Текст] / В. В. Гречко, І. М. Страшинський, В. М. Пасічний // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 5. – С. 108–116. – На укр. яз.
Загальний = Технологія
Загальний = Рослина : льон
Загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
Загальний = Сировина : нетрадиційна
Загальний = Технологія : харчова



![Використання гелів з нетрадиційної сировини для виробництва м’ясних напівфабрикатів [Текст]](/opacunicode/img/doctypes/article.gif)
На полку 
Заказать