Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Сучасні аспекти використання рослинної сировини для гальмування псування хлібобулочних виробів зн...
Сучасні аспекти використання рослинної сировини для гальмування псування хлібобулочних виробів зн...
Статья
Автор:
Наукові праці національного університету харчових технологій. Сучасні аспекти використання рослинної сировини для гальмування псування хлібобулочних виробів зн...
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Наукові праці національного університету харчових технологій. Сучасні аспекти використання рослинної сировини для гальмування псування хлібобулочних виробів зн...
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Сучасні аспекти використання рослинної сировини для гальмування псування хлібобулочних виробів зниженої вологості [Текст] / К. Г. Іоргачова, Н. Ю. Соколова, О. В. Макарова, Л. В. Гордієнко // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 5. – С. 125–134. – На укр. яз.
загальний = Рослина : лікарська
загальний = Продукти (харчування) : хлібобулочні
загальний = Продукти (харчування) : жири
загальний = Технологія : харчова
Сучасні аспекти використання рослинної сировини для гальмування псування хлібобулочних виробів зниженої вологості [Текст] / К. Г. Іоргачова, Н. Ю. Соколова, О. В. Макарова, Л. В. Гордієнко // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 5. – С. 125–134. – На укр. яз.
загальний = Рослина : лікарська
загальний = Продукти (харчування) : хлібобулочні
загальний = Продукти (харчування) : жири
загальний = Технологія : харчова