лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Іващенко, К. Ю. - Аналіз причин і заходів щодо запобігання утворенню токсинів C. botulinum у консервованих продукта...

Іващенко, К. Ю. - Аналіз причин і заходів щодо запобігання утворенню токсинів C. botulinum у консервованих продукта...

Аналіз причин і заходів щодо запобігання утворенню токсинів C. botulinum у консервованих продукта...
Немає прим.
Статья
Автор: Іващенко, К. Ю.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Аналіз причин і заходів щодо запобігання утворенню токсинів C. botulinum у консервованих продукта...
б.г.
ISBN відсутній

На полку На полку


Статья

Іващенко, К. Ю.
Аналіз причин і заходів щодо запобігання утворенню токсинів C. botulinum у консервованих продуктах протягом усього виробничого циклу [Текст] / К. Ю. Іващенко, Л. О. Стоянова, О. О. Красуля // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 5. – С. 135–142. – На укр. яз.


загальний = Продукти (харчування) : консерви
загальний = Вірус : патогенний
загальний = Технологія : харчова


Прив'язано до:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Наукові праці національного університету харчових технологій
Немає прим.
Выпуск

Наукові праці національного університету харчових технологій Т. 25, № 5
2019 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.172)