Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Іващенко, К. Ю. - Аналіз причин і заходів щодо запобігання утворенню токсинів C. botulinum у консервованих продукта...
Іващенко, К. Ю. - Аналіз причин і заходів щодо запобігання утворенню токсинів C. botulinum у консервованих продукта...
Статья
Автор: Іващенко, К. Ю.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Аналіз причин і заходів щодо запобігання утворенню токсинів C. botulinum у консервованих продукта...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Іващенко, К. Ю.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Аналіз причин і заходів щодо запобігання утворенню токсинів C. botulinum у консервованих продукта...
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Іващенко, К. Ю.
Аналіз причин і заходів щодо запобігання утворенню токсинів C. botulinum у консервованих продуктах протягом усього виробничого циклу [Текст] / К. Ю. Іващенко, Л. О. Стоянова, О. О. Красуля // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 5. – С. 135–142. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : консерви
загальний = Вірус : патогенний
загальний = Технологія : харчова
Іващенко, К. Ю.
Аналіз причин і заходів щодо запобігання утворенню токсинів C. botulinum у консервованих продуктах протягом усього виробничого циклу [Текст] / К. Ю. Іващенко, Л. О. Стоянова, О. О. Красуля // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 5. – С. 135–142. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : консерви
загальний = Вірус : патогенний
загальний = Технологія : харчова