Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Обгрунтування доцільності використання природних наповнювачів у технології масляних паст [Текст]
Обгрунтування доцільності використання природних наповнювачів у технології масляних паст [Текст]
Статья
Автор:
Наукові праці національного університету харчових технологій. Обгрунтування доцільності використання природних наповнювачів у технології масляних паст [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Наукові праці національного університету харчових технологій. Обгрунтування доцільності використання природних наповнювачів у технології масляних паст [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Обгрунтування доцільності використання природних наповнювачів у технології масляних паст [Текст] / О. В. Кочубей-Литвиненко, О. В. Яценко, Н. М. Ющенко, [та ін.] // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 5. – С. 143–151. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : молочні
загальний = Переробка : ягід
загальний = Технологія : харчова
Обгрунтування доцільності використання природних наповнювачів у технології масляних паст [Текст] / О. В. Кочубей-Литвиненко, О. В. Яценко, Н. М. Ющенко, [та ін.] // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 5. – С. 143–151. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : молочні
загальний = Переробка : ягід
загальний = Технологія : харчова