Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Визначення вмісту йоду в ламінарії та збагаченому нею ягідному соусі [Текст]
Визначення вмісту йоду в ламінарії та збагаченому нею ягідному соусі [Текст]
Статья
Автор:
Наукові праці національного університету харчових технологій. Визначення вмісту йоду в ламінарії та збагаченому нею ягідному соусі [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Наукові праці національного університету харчових технологій. Визначення вмісту йоду в ламінарії та збагаченому нею ягідному соусі [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Визначення вмісту йоду в ламінарії та збагаченому нею ягідному соусі [Текст] / Г. В. Дейниченко, Т. С. Листопад, А. Б. Вишнікін, А.-Е. Тамен // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 5. – С. 152–161. – На укр. яз.
загальний = Сировина
загальний = Метод
загальний = Ягода
загальний = Продукти (харчування) : соус
загальний = Технологія : харчова
Визначення вмісту йоду в ламінарії та збагаченому нею ягідному соусі [Текст] / Г. В. Дейниченко, Т. С. Листопад, А. Б. Вишнікін, А.-Е. Тамен // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 5. – С. 152–161. – На укр. яз.
загальний = Сировина
загальний = Метод
загальний = Ягода
загальний = Продукти (харчування) : соус
загальний = Технологія : харчова