лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Визначення вмісту йоду в ламінарії та збагаченому нею ягідному соусі [Текст]

Визначення вмісту йоду в ламінарії та збагаченому нею ягідному соусі [Текст]

Визначення вмісту йоду в ламінарії та збагаченому нею ягідному соусі [Текст]
Немає прим.
Статья
Автор:
Наукові праці національного університету харчових технологій. Визначення вмісту йоду в ламінарії та збагаченому нею ягідному соусі [Текст]
б.г.
ISBN відсутній

На полку На полку


Статья

Визначення вмісту йоду в ламінарії та збагаченому нею ягідному соусі [Текст] / Г. В. Дейниченко, Т. С. Листопад, А. Б. Вишнікін, А.-Е. Тамен // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 5. – С. 152–161. – На укр. яз.


загальний = Сировина
загальний = Метод
загальний = Ягода
загальний = Продукти (харчування) : соус
загальний = Технологія : харчова


Прив'язано до:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Наукові праці національного університету харчових технологій
Немає прим.
Выпуск

Наукові праці національного університету харчових технологій Т. 25, № 5
2019 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.175)