Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Створення якісно нових плодоовочевих напівфабрикатів і кондитерських виробів на їх основі з оздор...
Створення якісно нових плодоовочевих напівфабрикатів і кондитерських виробів на їх основі з оздор...
Статья
Автор:
Наукові праці національного університету харчових технологій. Створення якісно нових плодоовочевих напівфабрикатів і кондитерських виробів на їх основі з оздор...
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Наукові праці національного університету харчових технологій. Створення якісно нових плодоовочевих напівфабрикатів і кондитерських виробів на їх основі з оздор...
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Створення якісно нових плодоовочевих напівфабрикатів і кондитерських виробів на їх основі з оздоровчими властивостями [Текст] / В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, [та ін.] // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 5. – С. 162–172. – На укр. яз.
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Властивість
загальний = Технологія : харчова
Створення якісно нових плодоовочевих напівфабрикатів і кондитерських виробів на їх основі з оздоровчими властивостями [Текст] / В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, [та ін.] // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 5. – С. 162–172. – На укр. яз.
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Властивість
загальний = Технологія : харчова