Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Паска, М. З. - Експрес-метод гігієнічного контролю якості удосконаленого технологічного процесу приготування м’я...
Паска, М. З. - Експрес-метод гігієнічного контролю якості удосконаленого технологічного процесу приготування м’я...
Статья
Автор: Паска, М. З.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Експрес-метод гігієнічного контролю якості удосконаленого технологічного процесу приготування м’я...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Паска, М. З.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Експрес-метод гігієнічного контролю якості удосконаленого технологічного процесу приготування м’я...
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Паска, М. З.
Експрес-метод гігієнічного контролю якості удосконаленого технологічного процесу приготування м’ясних посічених напівфабрикатів з рослинною сировиною [Текст] / М. З. Паска, О. Б. Маслійчук // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 5. – С. 181–186. – На укр. яз.
загальний = Контроль
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Процес (технологічний)
загальний = Технологія : харчова
Паска, М. З.
Експрес-метод гігієнічного контролю якості удосконаленого технологічного процесу приготування м’ясних посічених напівфабрикатів з рослинною сировиною [Текст] / М. З. Паска, О. Б. Маслійчук // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 5. – С. 181–186. – На укр. яз.
загальний = Контроль
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Процес (технологічний)
загальний = Технологія : харчова