Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Товма, Л. Ф. - Обгрунтування рецептурного складу хліба пшеничного з додаванням напівфабрикату "Маса для формуван...
Товма, Л. Ф. - Обгрунтування рецептурного складу хліба пшеничного з додаванням напівфабрикату "Маса для формуван...
Статья
Автор: Товма, Л. Ф.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Обгрунтування рецептурного складу хліба пшеничного з додаванням напівфабрикату "Маса для формуван...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Товма, Л. Ф.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Обгрунтування рецептурного складу хліба пшеничного з додаванням напівфабрикату "Маса для формуван...
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Товма, Л. Ф.
Обгрунтування рецептурного складу хліба пшеничного з додаванням напівфабрикату "Маса для формування" [Текст] / Л. Ф. Товма, В. В. Євлаш, О. В. Коновалова // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 6. – С. 234–248. – На укр. яз.
загальний = Якість
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Продукти (харчування) : хліб
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Властивість
загальний = Технологія : харчова
Товма, Л. Ф.
Обгрунтування рецептурного складу хліба пшеничного з додаванням напівфабрикату "Маса для формування" [Текст] / Л. Ф. Товма, В. В. Євлаш, О. В. Коновалова // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 6. – С. 234–248. – На укр. яз.
загальний = Якість
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Продукти (харчування) : хліб
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Властивість
загальний = Технологія : харчова