лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Пічкур, В. Я. - Використання екструзійних видів крохмалю для інтенсифікацій приготування харчоконцентратів обідні...

Пічкур, В. Я. - Використання екструзійних видів крохмалю для інтенсифікацій приготування харчоконцентратів обідні...

Використання екструзійних видів крохмалю для інтенсифікацій приготування харчоконцентратів обідні...
Доступно
 1 з 1
Автореферат/Диссертация
Автор: Пічкур, В. Я.
Використання екструзійних видів крохмалю для інтенсифікацій приготування харчоконцентратів обідні...: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01
2016 г.
ISBN відсутній

Заказать Заказать

На полку На полку


Автореферат

Пічкур, В. Я.
Використання екструзійних видів крохмалю для інтенсифікацій приготування харчоконцентратів обідніх страв [Текст] : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / В. Я. Пічкур, Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2016. – 21 с. – На укр. яз.

УДК 664.682.9 П36

загальний = Виробництво : концентратів
загальний = Технологія : харчова

1568/АД Читальний зал для науковців



© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.169)