Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Пічкур, В. Я. - Використання екструзійних видів крохмалю для інтенсифікацій приготування харчоконцентратів обідні...
Пічкур, В. Я. - Використання екструзійних видів крохмалю для інтенсифікацій приготування харчоконцентратів обідні...
Автореферат/Диссертация
Автор: Пічкур, В. Я.
Використання екструзійних видів крохмалю для інтенсифікацій приготування харчоконцентратів обідні...: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01
2016 г.
ISBN відсутній
Автор: Пічкур, В. Я.
Використання екструзійних видів крохмалю для інтенсифікацій приготування харчоконцентратів обідні...: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01
2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат
Пічкур, В. Я.
Використання екструзійних видів крохмалю для інтенсифікацій приготування харчоконцентратів обідніх страв [Текст] : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / В. Я. Пічкур, Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2016. – 21 с. – На укр. яз.
УДК 664.682.9 П36
загальний = Виробництво : концентратів
загальний = Технологія : харчова
1568/АД Читальний зал для науковців
Пічкур, В. Я.
Використання екструзійних видів крохмалю для інтенсифікацій приготування харчоконцентратів обідніх страв [Текст] : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / В. Я. Пічкур, Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2016. – 21 с. – На укр. яз.
УДК 664.682.9 П36
загальний = Виробництво : концентратів
загальний = Технологія : харчова
1568/АД Читальний зал для науковців