Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Каліновська, Т. В. - Використання виноградних вичавок для підвищення харчової цінності цукерок з комбінованими корпуса...
Каліновська, Т. В. - Використання виноградних вичавок для підвищення харчової цінності цукерок з комбінованими корпуса...
Автореферат/Диссертация
Автор: Каліновська, Т. В.
Використання виноградних вичавок для підвищення харчової цінності цукерок з комбінованими корпуса...: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01
2014 г.
ISBN відсутній
Автор: Каліновська, Т. В.
Використання виноградних вичавок для підвищення харчової цінності цукерок з комбінованими корпуса...: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01
2014 г.
ISBN відсутній
Автореферат
Каліновська, Т. В.
Використання виноградних вичавок для підвищення харчової цінності цукерок з комбінованими корпусами [Текст] : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Т. В. Каліновська, Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2014. – 21 с. – На укр. яз.
УДК 664.143 К17
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські : цукерки
загальний = Технологія : харчова
1203/АД ЧЗ3
Каліновська, Т. В.
Використання виноградних вичавок для підвищення харчової цінності цукерок з комбінованими корпусами [Текст] : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Т. В. Каліновська, Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2014. – 21 с. – На укр. яз.
УДК 664.143 К17
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські : цукерки
загальний = Технологія : харчова
1203/АД ЧЗ3