Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Мацук, Ю. А. - Обгрунтування технології безглютенових кексів із додаванням насіння чіа [Текст]
Мацук, Ю. А. - Обгрунтування технології безглютенових кексів із додаванням насіння чіа [Текст]
Статья
Автор: Мацук, Ю. А.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Обгрунтування технології безглютенових кексів із додаванням насіння чіа [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Мацук, Ю. А.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Обгрунтування технології безглютенових кексів із додаванням насіння чіа [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Мацук, Ю. А.
Обгрунтування технології безглютенових кексів із додаванням насіння чіа [Текст] / Ю. А. Мацук, Є. О. Колпікова, Н. В. Іщенко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2019. – № 1 (91). – С. 8–14 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1597. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Технологія : інноваційна
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Сировина : нетрадиційна
Мацук, Ю. А.
Обгрунтування технології безглютенових кексів із додаванням насіння чіа [Текст] / Ю. А. Мацук, Є. О. Колпікова, Н. В. Іщенко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2019. – № 1 (91). – С. 8–14 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1597. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Технологія : інноваційна
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Сировина : нетрадиційна