Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Шелудько, В. М. - Використання борошна зернових культур у технології біскотті [Текст]
Шелудько, В. М. - Використання борошна зернових культур у технології біскотті [Текст]
Статья
Автор: Шелудько, В. М.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Використання борошна зернових культур у технології біскотті [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Шелудько, В. М.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Використання борошна зернових культур у технології біскотті [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Шелудько, В. М.
Використання борошна зернових культур у технології біскотті [Текст] / В. М. Шелудько // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2019. – № 1 (91). – С. 15–20 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1598. – На укр. яз.
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Технологія : інноваційна
Шелудько, В. М.
Використання борошна зернових культур у технології біскотті [Текст] / В. М. Шелудько // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2019. – № 1 (91). – С. 15–20 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1598. – На укр. яз.
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Технологія : інноваційна