Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Розробка технології паштету печінкового підвищеної харчової цінності [Текст]
Розробка технології паштету печінкового підвищеної харчової цінності [Текст]
Статья
Автор:
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Розробка технології паштету печінкового підвищеної харчової цінності [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". Розробка технології паштету печінкового підвищеної харчової цінності [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Розробка технології паштету печінкового підвищеної харчової цінності [Текст] / В. М. Пасічний, О. А. Топчій, Н. I. Ткач, А. М. Гередчук // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2019. – № 1 (91). – С. 47–53 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1602. – На укр. яз.
загальний = Овочі : гарбуз
загальний = Продукт : рослинності
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Плоди : горіхоплідні
загальний = Цінність : харчова
загальний = Технологія : інноваційна
загальний = Технологія : харчова
Розробка технології паштету печінкового підвищеної харчової цінності [Текст] / В. М. Пасічний, О. А. Топчій, Н. I. Ткач, А. М. Гередчук // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Технічні науки". – 2019. – № 1 (91). – С. 47–53 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/view/1602. – На укр. яз.
загальний = Овочі : гарбуз
загальний = Продукт : рослинності
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Плоди : горіхоплідні
загальний = Цінність : харчова
загальний = Технологія : інноваційна
загальний = Технологія : харчова