Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Давидович, О. Я. - Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей сирокопчених ковбас [Текст]
Давидович, О. Я. - Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей сирокопчених ковбас [Текст]
Книга (аналит. описание)
Автор: Давидович, О. Я.
Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта [Текст]. Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей сирокопчених ковбас [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Давидович, О. Я.
Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта [Текст]. Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей сирокопчених ковбас [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Давидович, О. Я.
Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей сирокопчених ковбас [Текст] / О. Я. Давидович, Л. Ф. Сароз // Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта [Текст] : матеріали V Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 14–15 берез. 2018 р.) / Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава : ПУЕТ, 2018. – С. 87–90. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Властивість : споживча
загальний = Процес : технологічний
Давидович, О. Я.
Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей сирокопчених ковбас [Текст] / О. Я. Давидович, Л. Ф. Сароз // Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта [Текст] : матеріали V Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 14–15 берез. 2018 р.) / Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава : ПУЕТ, 2018. – С. 87–90. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Властивість : споживча
загальний = Процес : технологічний