Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Іващенко, Д. О. - Вивчення мікробіологічних показників ферментованих овочів [Текст]
Іващенко, Д. О. - Вивчення мікробіологічних показників ферментованих овочів [Текст]
Книга (аналит. описание)
Автор: Іващенко, Д. О.
Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у XXI столітті [Текст]. Вивчення мікробіологічних показників ферментованих овочів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Іващенко, Д. О.
Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у XXI столітті [Текст]. Вивчення мікробіологічних показників ферментованих овочів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Іващенко, Д. О.
Вивчення мікробіологічних показників ферментованих овочів [Текст] / Д. О. Іващенко, Є. В. Хмельницька // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у XXI столітті [Текст] : тези доповідей XLІІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2019 рік (м. Полтава, 07-08 квітня 2020 року). - Ч. 2 / Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава : ПУЕТ, 2020. – С. 196–197. – На укр. яз.
загальний = Показник
загальний = Овочі
загальний = Мікробіологія
Іващенко, Д. О.
Вивчення мікробіологічних показників ферментованих овочів [Текст] / Д. О. Іващенко, Є. В. Хмельницька // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у XXI столітті [Текст] : тези доповідей XLІІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2019 рік (м. Полтава, 07-08 квітня 2020 року). - Ч. 2 / Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава : ПУЕТ, 2020. – С. 196–197. – На укр. яз.
загальний = Показник
загальний = Овочі
загальний = Мікробіологія