Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Чопик, К. В. - Визначення фізико-хімічних показників якості чорного чаю [Текст]
Чопик, К. В. - Визначення фізико-хімічних показників якості чорного чаю [Текст]
Книга (аналит. описание)
Автор: Чопик, К. В.
Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у XXI столітті [Текст]. Визначення фізико-хімічних показників якості чорного чаю [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Чопик, К. В.
Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у XXI столітті [Текст]. Визначення фізико-хімічних показників якості чорного чаю [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Чопик, К. В.
Визначення фізико-хімічних показників якості чорного чаю [Текст] / К. В. Чопик, Н. В. Гнітій // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у XXI столітті [Текст] : тези доповідей XLІІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2019 рік (м. Полтава, 07-08 квітня 2020 року). - Ч. 2 / Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава : ПУЕТ, 2020. – С. 206–207. – На укр. яз.
загальний = Показник : якості
загальний = Продукти (харчування) : чай
Чопик, К. В.
Визначення фізико-хімічних показників якості чорного чаю [Текст] / К. В. Чопик, Н. В. Гнітій // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у XXI столітті [Текст] : тези доповідей XLІІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2019 рік (м. Полтава, 07-08 квітня 2020 року). - Ч. 2 / Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава : ПУЕТ, 2020. – С. 206–207. – На укр. яз.
загальний = Показник : якості
загальний = Продукти (харчування) : чай