Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Фірсов, К. С. - Особливості складання меню для ресторану [Текст]
Фірсов, К. С. - Особливості складання меню для ресторану [Текст]
Книга (аналит. описание)
Автор: Фірсов, К. С.
Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у XXI столітті [Текст]. Особливості складання меню для ресторану [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Фірсов, К. С.
Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у XXI столітті [Текст]. Особливості складання меню для ресторану [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Фірсов, К. С.
Особливості складання меню для ресторану [Текст] / К. С. Фірсов, С. С. Рибакова // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у XXI столітті [Текст] : тези доповідей XLІІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2019 рік (м. Полтава, 07-08 квітня 2020 року). - Ч. 2 / Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава : ПУЕТ, 2020. – С. 235–237. – На укр. яз.
загальний = Бізнес : ресторанний
загальний = Меню
Фірсов, К. С.
Особливості складання меню для ресторану [Текст] / К. С. Фірсов, С. С. Рибакова // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у XXI столітті [Текст] : тези доповідей XLІІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2019 рік (м. Полтава, 07-08 квітня 2020 року). - Ч. 2 / Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава : ПУЕТ, 2020. – С. 235–237. – На укр. яз.
загальний = Бізнес : ресторанний
загальний = Меню