Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Колесник, В. Г. - Використання фруктової сировини у технологіях органічних соусів [Текст]
Колесник, В. Г. - Використання фруктової сировини у технологіях органічних соусів [Текст]
Книга (аналит. описание)
Автор: Колесник, В. Г.
Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у XXI столітті [Текст]. Використання фруктової сировини у технологіях органічних соусів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Колесник, В. Г.
Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у XXI столітті [Текст]. Використання фруктової сировини у технологіях органічних соусів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Колесник, В. Г.
Використання фруктової сировини у технологіях органічних соусів [Текст] / В. Г. Колесник, Л. О. Положишникова // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у XXI столітті [Текст] : тези доповідей XLІІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2019 рік (м. Полтава, 07-08 квітня 2020 року). - Ч. 2 / Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава : ПУЕТ, 2020. – С. 271–273. – На укр. яз.
загальний = Технологія
загальний = Плоди
загальний = Продукти (харчування) : соус
загальний = Продукт : органічний
загальний = Сировина : харчова
Колесник, В. Г.
Використання фруктової сировини у технологіях органічних соусів [Текст] / В. Г. Колесник, Л. О. Положишникова // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у XXI столітті [Текст] : тези доповідей XLІІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2019 рік (м. Полтава, 07-08 квітня 2020 року). - Ч. 2 / Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава : ПУЕТ, 2020. – С. 271–273. – На укр. яз.
загальний = Технологія
загальний = Плоди
загальний = Продукти (харчування) : соус
загальний = Продукт : органічний
загальний = Сировина : харчова