Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Мирончук, І. С. - Використання рослинної сировини в технології печива [Текст]
Мирончук, І. С. - Використання рослинної сировини в технології печива [Текст]
Книга (аналит. описание)
Автор: Мирончук, І. С.
Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у XXI столітті [Текст]. Використання рослинної сировини в технології печива [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Мирончук, І. С.
Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у XXI столітті [Текст]. Використання рослинної сировини в технології печива [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Мирончук, І. С.
Використання рослинної сировини в технології печива [Текст] / І. С. Мирончук, О. М. Горобець // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у XXI столітті [Текст] : тези доповідей XLІІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2019 рік (м. Полтава, 07-08 квітня 2020 року). - Ч. 2 / Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава : ПУЕТ, 2020. – С. 276–278. – На укр. яз.
загальний = Технологія
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
Мирончук, І. С.
Використання рослинної сировини в технології печива [Текст] / І. С. Мирончук, О. М. Горобець // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у XXI столітті [Текст] : тези доповідей XLІІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2019 рік (м. Полтава, 07-08 квітня 2020 року). - Ч. 2 / Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава : ПУЕТ, 2020. – С. 276–278. – На укр. яз.
загальний = Технологія
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні