Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Николаєва, Д. С. - Доцільність використання керобу в технології борошняних кондитерських виробів [Текст]
Николаєва, Д. С. - Доцільність використання керобу в технології борошняних кондитерських виробів [Текст]
Книга (аналит. описание)
Автор: Николаєва, Д. С.
Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у XXI столітті [Текст]. Доцільність використання керобу в технології борошняних кондитерських виробів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Николаєва, Д. С.
Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у XXI столітті [Текст]. Доцільність використання керобу в технології борошняних кондитерських виробів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Николаєва, Д. С.
Доцільність використання керобу в технології борошняних кондитерських виробів [Текст] / Д. С. Николаєва, А. Л. Рогова // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у XXI столітті [Текст] : тези доповідей XLІІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2019 рік (м. Полтава, 07-08 квітня 2020 року). - Ч. 2 / Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава : ПУЕТ, 2020. – С. 278–280. – На укр. яз.
загальний = Технологія
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Домішок : харчовий
Николаєва, Д. С.
Доцільність використання керобу в технології борошняних кондитерських виробів [Текст] / Д. С. Николаєва, А. Л. Рогова // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у XXI столітті [Текст] : тези доповідей XLІІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2019 рік (м. Полтава, 07-08 квітня 2020 року). - Ч. 2 / Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). – Полтава : ПУЕТ, 2020. – С. 278–280. – На укр. яз.
загальний = Технологія
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Домішок : харчовий