Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Рогова, А. Л. - Проектування закладів ресторанного господарства [Текст]
Рогова, А. Л. - Проектування закладів ресторанного господарства [Текст]
Книга
Автор: Рогова, А. Л.
Проектування закладів ресторанного господарства [Текст]: метод. рекомендації щодо виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» ступеня магістра ПУЕТ
Видавництво: ПУЕТ, 2017 г.
ISBN відсутній
Автор: Рогова, А. Л.
Проектування закладів ресторанного господарства [Текст]: метод. рекомендації щодо виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» ступеня магістра ПУЕТ
Видавництво: ПУЕТ, 2017 г.
ISBN відсутній
Книга
36.99-02я73 Р59
Рогова, А. Л.
Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : метод. рекомендації щодо виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» ступеня магістра ПУЕТ / А. Л. Рогова, Л. О. Положишникова, Ю. В. Левченко. – Полтава : ПУЕТ, 2017 . – Те саме [Електронний ресурс]. Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
ББК 36.99-02я73 Р59
загальний = Проектування : підприємства
загальний = Господарство : ресторанне
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Проектування закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Проектування закладів ресторанного господарства
36.99-02я73 Р59
Рогова, А. Л.
Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : метод. рекомендації щодо виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» ступеня магістра ПУЕТ / А. Л. Рогова, Л. О. Положишникова, Ю. В. Левченко. – Полтава : ПУЕТ, 2017 . – Те саме [Електронний ресурс]. Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
ББК 36.99-02я73 Р59
загальний = Проектування : підприємства
загальний = Господарство : ресторанне
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Проектування закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Проектування закладів ресторанного господарства