Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Хомич, Г. П. - Методичні рекомендації та вимоги до підготовки магістерських робіт для студентів спеціальності 18...
Хомич, Г. П. - Методичні рекомендації та вимоги до підготовки магістерських робіт для студентів спеціальності 18...
Книга
Автор: Хомич, Г. П.
Методичні рекомендації та вимоги до підготовки магістерських робіт для студентів спеціальності 18...
Видавництво: ПУЕТ, 2018 г.
ISBN відсутній
Автор: Хомич, Г. П.
Методичні рекомендації та вимоги до підготовки магістерських робіт для студентів спеціальності 18...
Видавництво: ПУЕТ, 2018 г.
ISBN відсутній
Книга
Хомич, Г. П.
Методичні рекомендації та вимоги до підготовки магістерських робіт для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні програми «Технології в ресторанному господарстві», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання, консервування та переробки плодів та овочів» ступеня магістра [Текст] / Г. П. Хомич, А. Л. Рогова, О. М. Горобець. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 39 с. – Те саме [Електронний ресурс]. Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
УДК 664(072) Х76
загальний = Переробка : плодів
загальний = Переробка : овочів
загальний = Переробка : м'яса
загальний = Технологія : консервування
загальний = Технологія : зберігання
386683 Навч. абонемент
Хомич, Г. П.
Методичні рекомендації та вимоги до підготовки магістерських робіт для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні програми «Технології в ресторанному господарстві», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання, консервування та переробки плодів та овочів» ступеня магістра [Текст] / Г. П. Хомич, А. Л. Рогова, О. М. Горобець. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 39 с. – Те саме [Електронний ресурс]. Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
УДК 664(072) Х76
загальний = Переробка : плодів
загальний = Переробка : овочів
загальний = Переробка : м'яса
загальний = Технологія : консервування
загальний = Технологія : зберігання
386683 Навч. абонемент