лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навигатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Личный кабинет : інформація


Электронный каталог: Хомич, Г. П. - Методичні рекомендації та вимоги до підготовки магістерських робіт для студентів спеціальності 18...

Хомич, Г. П. - Методичні рекомендації та вимоги до підготовки магістерських робіт для студентів спеціальності 18...

Методичні рекомендації та вимоги до підготовки магістерських робіт для студентів спеціальності 18...
Доступно
 1 из 1
Книга
Автор: Хомич, Г. П.
Методичні рекомендації та вимоги до підготовки магістерських робіт для студентів спеціальності 18...
Издательство: ПУЕТ, 2018 г.
ISBN отсутствует

полный текст

Заказать Заказать

На полку На полку


Книга

Хомич, Г. П.
Методичні рекомендації та вимоги до підготовки магістерських робіт для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні програми «Технології в ресторанному господарстві», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання, консервування та переробки плодів та овочів» ступеня магістра [Текст] / Г. П. Хомич, А. Л. Рогова, О. М. Горобець. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 39 с. – Те саме [Електронний ресурс]. Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.

УДК 664(072) Х76

загальний = Переробка : плодів
загальний = Переробка : овочів
загальний = Переробка : м'яса
загальний = Технологія : консервування
загальний = Технологія : зберігання

386683 Навч. абонемент



© Все права защищены ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2023 (IP=44.200.171.156)