лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики [Електронний ресурс]

Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики [Електронний ресурс]

Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Автор:
Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики [Електронний ресурс]: монографія
Видавництво: Едельвейс, 2017 г.
ISBN 978-617-7237-30-2

повний текст

На полку На полку


Книга

Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики [Електронний ресурс] : монографія / за наук. ред. Д. І. Басюк. – Вінниця : Едельвейс, 2017. – 316 с. – Режим доступу: https://elib.nakkkim.edu.ua/handle/123456789/1193: (дата звернення: 15.01.2025) - Назва з екрана. – На укр. яз. – ISBN 978-617-7237-30-2.

УДК 338.48-6:641/642 Б27

загальний = Етнологія
загальний = Економіка : регіональна
загальний = Бренд
загальний = Промисловість : виноробна
загальний = Туризм : винний
Дисципліни = Вибір студента : Базова частина : Кулінарні тренди та гастрономічний туризм
загальний = Туризм : гастрономічний
Кулінарні тренди
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базова частина : Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Кулінарні тренди та гастрономічний туризм
Дисципліни = Вибір студента : Базова частина : Спеціалізований туризм (Гастрономічний, винний)
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Основи класичної кулінарії та сучасні кулінарні тренди
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Спеціалізований туризм (Гастрономічний, винний)



© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.172)