Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Організація готельного господарства [Електронний ресурс]
Організація готельного господарства [Електронний ресурс]
Книга
Автор:
Організація готельного господарства [Електронний ресурс]: навчально-методичний посібник для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної та заочної форм навчання
Видавництво: Добра справа, 2019 г.
ISBN відсутній
Автор:
Організація готельного господарства [Електронний ресурс]: навчально-методичний посібник для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної та заочної форм навчання
Видавництво: Добра справа, 2019 г.
ISBN відсутній
Книга
Організація готельного господарства [Електронний ресурс] : навчально-методичний посібник для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної та заочної форм навчання / О. Коркуна, В. Холявка, А. Демічковський, та ін.. – Львів : Добра справа, 2019. – 224 с. – Режим доступу: мережа Інтернет. – На укр. яз. – ISBN 978-966-7964-58-8.
УДК 640.4(075.8) О-64
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація готельного господарства
загальний = Господарство : готельне
Дисципліни = Вибір вищого навчального закладу : Базова частина : Економіка в готелях і ресторанах
Дисципліни = Вибір студента : Базова частина : Готельна служба та технологічні операції
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Організація роботи номерного фонду готелю
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Економіка в готелях і ресторанах
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Технологія клінінгового обслуговування
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Основи готельної індустрії
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Ресторани в готельній індустрії
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Обладнання в готелях та ресторанах
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Готельно-ресторанне обслуговування (тренінг)
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Організація роботи готелів
Організація готельного господарства [Електронний ресурс] : навчально-методичний посібник для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної та заочної форм навчання / О. Коркуна, В. Холявка, А. Демічковський, та ін.. – Львів : Добра справа, 2019. – 224 с. – Режим доступу: мережа Інтернет. – На укр. яз. – ISBN 978-966-7964-58-8.
УДК 640.4(075.8) О-64
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація готельного господарства
загальний = Господарство : готельне
Дисципліни = Вибір вищого навчального закладу : Базова частина : Економіка в готелях і ресторанах
Дисципліни = Вибір студента : Базова частина : Готельна служба та технологічні операції
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Організація роботи номерного фонду готелю
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Економіка в готелях і ресторанах
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Технологія клінінгового обслуговування
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Основи готельної індустрії
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Ресторани в готельній індустрії
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Обладнання в готелях та ресторанах
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Готельно-ресторанне обслуговування (тренінг)
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Організація роботи готелів