Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Паска, М. З. - Організація роботи сомельє [Електронний ресурс]
Паска, М. З. - Організація роботи сомельє [Електронний ресурс]
Книга
Автор: Паска, М. З.
Організація роботи сомельє [Електронний ресурс]: конспект лекцій
Видавництво: Львів. держ. ун-т фіз. культури, 2019 г.
ISBN відсутній
Автор: Паска, М. З.
Організація роботи сомельє [Електронний ресурс]: конспект лекцій
Видавництво: Львів. держ. ун-т фіз. культури, 2019 г.
ISBN відсутній
Книга
Паска, М. З.
Організація роботи сомельє [Електронний ресурс] : конспект лекцій / М. З. Паска. – Львів : Львів. держ. ун-т фіз. культури, 2019. – 38 с. – Режим доступу: http://repository.ldufk.edu.ua/bitstream/34606048/24355/1/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%BF%D0%B5%D0%BA%D1%82%20%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%86%D1%96%D0%B9%20%D0%9E%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D1%96%D0%B7%D0%B0%D1%86%D1%96%D1%8F%20%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B8%20%D1%81%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D1%94.pdf: (дата звернення: 11.11.2020) - Назва з екрана. – На укр. яз.
УДК 640.443(075.8) П19
загальний = Професія : сомельє
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Сомельє в ресторанному бізнесі
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Барна справа і організація роботи сомельє
Паска, М. З.
Організація роботи сомельє [Електронний ресурс] : конспект лекцій / М. З. Паска. – Львів : Львів. держ. ун-т фіз. культури, 2019. – 38 с. – Режим доступу: http://repository.ldufk.edu.ua/bitstream/34606048/24355/1/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%BF%D0%B5%D0%BA%D1%82%20%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%86%D1%96%D0%B9%20%D0%9E%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D1%96%D0%B7%D0%B0%D1%86%D1%96%D1%8F%20%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B8%20%D1%81%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D1%94.pdf: (дата звернення: 11.11.2020) - Назва з екрана. – На укр. яз.
УДК 640.443(075.8) П19
загальний = Професія : сомельє
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Сомельє в ресторанному бізнесі
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Барна справа і організація роботи сомельє