Навигатор :
Приватний кабінет:
Электронный каталог: Вивчення структуруючих властивостей трансглютамінази у білоквмісних системах [Текст]
Вивчення структуруючих властивостей трансглютамінази у білоквмісних системах [Текст]
Статья
Автор:
Наукові праці національного університету харчових технологій. Вивчення структуруючих властивостей трансглютамінази у білоквмісних системах [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Автор:
Наукові праці національного університету харчових технологій. Вивчення структуруючих властивостей трансглютамінази у білоквмісних системах [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Вивчення структуруючих властивостей трансглютамінази у білоквмісних системах [Текст] / І. І. Шевченко, Г. Є. Поліщук, М. І. Філоненко, Т. Г. Осьмак // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2020. – Т. 26, № 2. – С. 212–219 . – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Промисловість : м'ясна
загальний = Показник : якості
загальний = Властивість
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Технологія : харчова
Вивчення структуруючих властивостей трансглютамінази у білоквмісних системах [Текст] / І. І. Шевченко, Г. Є. Поліщук, М. І. Філоненко, Т. Г. Осьмак // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2020. – Т. 26, № 2. – С. 212–219 . – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Промисловість : м'ясна
загальний = Показник : якості
загальний = Властивість
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Технологія : харчова