Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Суткович, Т. Ю. - Інноваційні ресторанні технології [Текст]
Суткович, Т. Ю. - Інноваційні ресторанні технології [Текст]
Книга
Автор: Суткович, Т. Ю.
Інноваційні ресторанні технології [Текст]: методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи студентами спеціальності 181 «Харчові технології» освітня програма «Технології в ресторанному господарстві» ступеня магістра
Видавництво: ПУЕТ, 2018 г.
ISBN відсутній
Автор: Суткович, Т. Ю.
Інноваційні ресторанні технології [Текст]: методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи студентами спеціальності 181 «Харчові технології» освітня програма «Технології в ресторанному господарстві» ступеня магістра
Видавництво: ПУЕТ, 2018 г.
ISBN відсутній
Книга
65.431я73 С90
Суткович, Т. Ю.
Інноваційні ресторанні технології [Текст] : методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи студентами спеціальності 181 «Харчові технології» освітня програма «Технології в ресторанному господарстві» ступеня магістра / Т. Ю. Суткович. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 28 с. – Те саме [Електронний ресурс]. Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
ББК 65.431я73 С90
загальний = Підприємство : ресторан
загальний = Технологія : інноваційна
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Інновації спеціалізованих засобах розміщення
Дисципліни = Вибір студента : Базова частина : Сучасні ресторанні технології
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Інноваційні технології та інжиніринг підприємств харчової галузі
386818 Навч. абонемент
65.431я73 С90
Суткович, Т. Ю.
Інноваційні ресторанні технології [Текст] : методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи студентами спеціальності 181 «Харчові технології» освітня програма «Технології в ресторанному господарстві» ступеня магістра / Т. Ю. Суткович. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 28 с. – Те саме [Електронний ресурс]. Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
ББК 65.431я73 С90
загальний = Підприємство : ресторан
загальний = Технологія : інноваційна
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Інновації спеціалізованих засобах розміщення
Дисципліни = Вибір студента : Базова частина : Сучасні ресторанні технології
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Інноваційні технології та інжиніринг підприємств харчової галузі
386818 Навч. абонемент