лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Суткович, Т. Ю. - Інноваційні ресторанні технології [Текст]

Суткович, Т. Ю. - Інноваційні ресторанні технології [Текст]

Інноваційні ресторанні технології [Текст]
Доступно
 1 з 1
Книга
Автор: Суткович, Т. Ю.
Інноваційні ресторанні технології [Текст]: методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи студентами спеціальності 181 «Харчові технології» освітня програма «Технології в ресторанному господарстві» ступеня магістра
Видавництво: ПУЕТ, 2018 г.
ISBN відсутній

повний текст

Заказать Заказать

На полку На полку


Книга
65.431я73 С90

Суткович, Т. Ю.
Інноваційні ресторанні технології [Текст] : методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи студентами спеціальності 181 «Харчові технології» освітня програма «Технології в ресторанному господарстві» ступеня магістра / Т. Ю. Суткович. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 28 с. – Те саме [Електронний ресурс]. Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.

ББК 65.431я73 С90

загальний = Підприємство : ресторан
загальний = Технологія : інноваційна
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Інновації спеціалізованих засобах розміщення
Дисципліни = Вибір студента : Базова частина : Сучасні ресторанні технології
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Інноваційні технології та інжиніринг підприємств харчової галузі

386818 Навч. абонемент



© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.81)