Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Скопенко, H. C. - Безпечність харчових продуктів як важлива складова конкурентоспроможності підприємств [Текст]
Скопенко, H. C. - Безпечність харчових продуктів як важлива складова конкурентоспроможності підприємств [Текст]
Статья
Автор: Скопенко, H. C.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Безпечність харчових продуктів як важлива складова конкурентоспроможності підприємств [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Скопенко, H. C.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Безпечність харчових продуктів як важлива складова конкурентоспроможності підприємств [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Скопенко, H. C.
Безпечність харчових продуктів як важлива складова конкурентоспроможності підприємств [Текст] / H. C. Скопенко, І. В. Євсєєва-Северина // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2020. – Т. 26, № 3. – С. 110–120 . – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Безпека
загальний = Продукти (харчування)
загальний = Безпека : продовольча
загальний = Фактор : ризику
загальний = Якість : продукції
Скопенко, H. C.
Безпечність харчових продуктів як важлива складова конкурентоспроможності підприємств [Текст] / H. C. Скопенко, І. В. Євсєєва-Северина // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2020. – Т. 26, № 3. – С. 110–120 . – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Безпека
загальний = Продукти (харчування)
загальний = Безпека : продовольча
загальний = Фактор : ризику
загальний = Якість : продукції