Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Авдєєва, Л. Ю. - Ферментативні білкові гідролізати для спеціалізованих харчових продуктів [Текст]
Авдєєва, Л. Ю. - Ферментативні білкові гідролізати для спеціалізованих харчових продуктів [Текст]
Статья
Автор: Авдєєва, Л. Ю.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Ферментативні білкові гідролізати для спеціалізованих харчових продуктів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Авдєєва, Л. Ю.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Ферментативні білкові гідролізати для спеціалізованих харчових продуктів [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Авдєєва, Л. Ю.
Ферментативні білкові гідролізати для спеціалізованих харчових продуктів [Текст] / Л. Ю. Авдєєва, Г. В. Декуша, Е. К. Жукотський // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2020. – Т. 26, № 3. – С. 197–204 . – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Харчування : дитяче
Харчування : окремих категорій
загальний = Технологія : харчова
Авдєєва, Л. Ю.
Ферментативні білкові гідролізати для спеціалізованих харчових продуктів [Текст] / Л. Ю. Авдєєва, Г. В. Декуша, Е. К. Жукотський // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2020. – Т. 26, № 3. – С. 197–204 . – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Харчування : дитяче
Харчування : окремих категорій
загальний = Технологія : харчова