Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Пасічний, В. М. - Дослідження впливу пастеризації на органолептичні, реологічні та фізико-хімічні характеристики со...
Пасічний, В. М. - Дослідження впливу пастеризації на органолептичні, реологічні та фізико-хімічні характеристики со...
Статья
Автор: Пасічний, В. М.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Дослідження впливу пастеризації на органолептичні, реологічні та фізико-хімічні характеристики со...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Пасічний, В. М.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Дослідження впливу пастеризації на органолептичні, реологічні та фізико-хімічні характеристики со...
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Пасічний, В. М.
Дослідження впливу пастеризації на органолептичні, реологічні та фізико-хімічні характеристики сосисок [Текст] / В. М. Пасічний, Т. О. Хорунжа, М. М. Полумбрик // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2020. – Т. 26, № 3. – С. 214–221 . – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Цінність
загальний = Технологія : харчова
Пасічний, В. М.
Дослідження впливу пастеризації на органолептичні, реологічні та фізико-хімічні характеристики сосисок [Текст] / В. М. Пасічний, Т. О. Хорунжа, М. М. Полумбрик // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2020. – Т. 26, № 3. – С. 214–221 . – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Цінність
загальний = Технологія : харчова