Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Сімахіна, Г. О. - Кріоушкодження плодів та ягід і методи захисту клітинних структур при заморожуванні [Текст]
Сімахіна, Г. О. - Кріоушкодження плодів та ягід і методи захисту клітинних структур при заморожуванні [Текст]
Статья
Автор: Сімахіна, Г. О.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Кріоушкодження плодів та ягід і методи захисту клітинних структур при заморожуванні [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Сімахіна, Г. О.
Наукові праці національного університету харчових технологій. Кріоушкодження плодів та ягід і методи захисту клітинних структур при заморожуванні [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Сімахіна, Г. О.
Кріоушкодження плодів та ягід і методи захисту клітинних структур при заморожуванні [Текст] / Г. О. Сімахіна // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2020. – Т. 26, № 4. – С. 163–170 . – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Структура
загальний = Плоди
загальний = Ягода
загальний = Продукти (харчування) : заморожені
загальний = Технологія : харчова
Сімахіна, Г. О.
Кріоушкодження плодів та ягід і методи захисту клітинних структур при заморожуванні [Текст] / Г. О. Сімахіна // Наукові праці національного університету харчових технологій. – 2020. – Т. 26, № 4. – С. 163–170 . – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Структура
загальний = Плоди
загальний = Ягода
загальний = Продукти (харчування) : заморожені
загальний = Технологія : харчова