Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Рогова, А. Л. - Інноваційний інжиніринг підприємств ресторанного господарства [Електронний ресурс]
Рогова, А. Л. - Інноваційний інжиніринг підприємств ресторанного господарства [Електронний ресурс]
Книга
Автор: Рогова, А. Л.
Інноваційний інжиніринг підприємств ресторанного господарства [Електронний ресурс]: методичні рекомендації щодо виконання курсових проектів для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технології в ресторанному господарстві» ступеня магістра
Видавництво: ПУЕТ, 2018 г.
ISBN відсутній
Автор: Рогова, А. Л.
Інноваційний інжиніринг підприємств ресторанного господарства [Електронний ресурс]: методичні рекомендації щодо виконання курсових проектів для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технології в ресторанному господарстві» ступеня магістра
Видавництво: ПУЕТ, 2018 г.
ISBN відсутній
Книга
65.050я73 Р59
Рогова, А. Л.
Інноваційний інжиніринг підприємств ресторанного господарства [Електронний ресурс] : методичні рекомендації щодо виконання курсових проектів для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технології в ресторанному господарстві» ступеня магістра / А. Л. Рогова, Ю. В. Левченко. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 25 с. – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
ББК 65.050я73 Р59
загальний = Інновації
загальний = Інжиніринг
загальний = Господарство : ресторанне
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Ресторани в готельній індустрії
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Організація роботи ресторанів
386855 Навч. абонемент
65.050я73 Р59
Рогова, А. Л.
Інноваційний інжиніринг підприємств ресторанного господарства [Електронний ресурс] : методичні рекомендації щодо виконання курсових проектів для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технології в ресторанному господарстві» ступеня магістра / А. Л. Рогова, Ю. В. Левченко. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 25 с. – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
ББК 65.050я73 Р59
загальний = Інновації
загальний = Інжиніринг
загальний = Господарство : ресторанне
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Ресторани в готельній індустрії
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Організація роботи ресторанів
386855 Навч. абонемент