Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Ткач, Н. I. - Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств [Текст]
Ткач, Н. I. - Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств [Текст]
Книга
Автор: Ткач, Н. I.
Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств [Текст]: методичні рекомендації щодо виконання курсового проекту для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» ступеня магістра
Видавництво: ПУЕТ, 2018 г.
ISBN відсутній
Автор: Ткач, Н. I.
Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств [Текст]: методичні рекомендації щодо виконання курсового проекту для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» ступеня магістра
Видавництво: ПУЕТ, 2018 г.
ISBN відсутній
Книга
65.050я73 Т48
Ткач, Н. I.
Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств [Текст] : методичні рекомендації щодо виконання курсового проекту для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» ступеня магістра / Н. I. Ткач. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 48 с. – Те саме [Електронний ресурс]. Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
ББК 65.050я73 Т48
загальний = Інжиніринг
загальний = Переробка : м'яса
загальний = Технологія : зберігання
386858 Навч. абонемент
65.050я73 Т48
Ткач, Н. I.
Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств [Текст] : методичні рекомендації щодо виконання курсового проекту для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» ступеня магістра / Н. I. Ткач. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 48 с. – Те саме [Електронний ресурс]. Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
ББК 65.050я73 Т48
загальний = Інжиніринг
загальний = Переробка : м'яса
загальний = Технологія : зберігання
386858 Навч. абонемент