лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навигатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Личный кабинет : інформація


Электронный каталог: Ткач, Н. I. - Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств [Текст]

Ткач, Н. I. - Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств [Текст]

Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств [Текст]
Доступно
 1 из 1
Книга
Автор: Ткач, Н. I.
Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств [Текст]: методичні рекомендації щодо виконання курсового проекту для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» ступеня магістра
Издательство: ПУЕТ, 2018 г.
ISBN отсутствует

полный текст

Заказать Заказать

На полку На полку


Книга
65.050я73 Т48

Ткач, Н. I.
Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств [Текст] : методичні рекомендації щодо виконання курсового проекту для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» ступеня магістра / Н. I. Ткач. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 48 с. – Те саме [Електронний ресурс]. Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.

ББК 65.050я73 Т48

загальний = Інжиніринг
загальний = Переробка : м'яса
загальний = Технологія : зберігання

386858 Навч. абонемент



© Все права защищены ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2023 (IP=3.236.241.39)