Навигатор :
Личный кабинет :
Электронный каталог: Тюрікова, І. С. - Управління якістю продукції харчових виробництв [Текст]
Тюрікова, І. С. - Управління якістю продукції харчових виробництв [Текст]
Книга
Автор: Тюрікова, І. С.
Управління якістю продукції харчових виробництв [Текст]: навчальні завдання та методичні рекомендації для лабораторних занять і самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології освітні програми "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів", "Технологія збер
Издательство: ПУЕТ, 2020 г.
ISBN отсутствует
Автор: Тюрікова, І. С.
Управління якістю продукції харчових виробництв [Текст]: навчальні завдання та методичні рекомендації для лабораторних занять і самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології освітні програми "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів", "Технологія збер
Издательство: ПУЕТ, 2020 г.
ISBN отсутствует
Книга
Тюрікова, І. С.
Управління якістю продукції харчових виробництв [Текст] : навчальні завдання та методичні рекомендації для лабораторних занять і самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології освітні програми "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів", "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" ступеня магістра / І. С. Тюрікова. – Полтава : ПУЕТ, 2020. – 36 с. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
УДК 658.562:664(076) Т98
общий = Промисловість : харчова
общий = Якість : продукції
общий = Управління : якістю
Дисциплины = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Управління якістю та безпечністю товарів
386793 Навч. абонемент
Тюрікова, І. С.
Управління якістю продукції харчових виробництв [Текст] : навчальні завдання та методичні рекомендації для лабораторних занять і самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології освітні програми "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів", "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" ступеня магістра / І. С. Тюрікова. – Полтава : ПУЕТ, 2020. – 36 с. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
УДК 658.562:664(076) Т98
общий = Промисловість : харчова
общий = Якість : продукції
общий = Управління : якістю
Дисциплины = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Управління якістю та безпечністю товарів
386793 Навч. абонемент