лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навигатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Личный кабинет : інформація


Электронный каталог: Тюрікова, І. С. - Управління якістю продукції харчових виробництв [Текст]

Тюрікова, І. С. - Управління якістю продукції харчових виробництв [Текст]

Управління якістю продукції харчових виробництв [Текст]
Доступно
 1 из 1
Книга
Автор: Тюрікова, І. С.
Управління якістю продукції харчових виробництв [Текст]: навчальні завдання та методичні рекомендації для лабораторних занять і самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології освітні програми "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів", "Технологія збер
Издательство: ПУЕТ, 2020 г.
ISBN отсутствует

Заказать Заказать

На полку На полку


Книга

Тюрікова, І. С.
Управління якістю продукції харчових виробництв [Текст] : навчальні завдання та методичні рекомендації для лабораторних занять і самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології освітні програми "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів", "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" ступеня магістра / І. С. Тюрікова. – Полтава : ПУЕТ, 2020. – 36 с. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.

УДК 658.562:664(076) Т98

общий = Якість : продукції
общий = Промисловість : харчова
общий = Управління : якістю

386793 Навч. абонемент



© Все права защищены ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2021 (IP=3.232.129.123)