Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Тюрікова, І. С. - Управління якістю продукції харчових виробництв [Текст]
Тюрікова, І. С. - Управління якістю продукції харчових виробництв [Текст]
Книга
Автор: Тюрікова, І. С.
Управління якістю продукції харчових виробництв [Текст]: навчальні завдання та методичні рекомендації для лабораторних занять і самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології освітні програми "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів", "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" ступеня магістра
Видавництво: ПУЕТ, 2020 г.
ISBN відсутній
Автор: Тюрікова, І. С.
Управління якістю продукції харчових виробництв [Текст]: навчальні завдання та методичні рекомендації для лабораторних занять і самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології освітні програми "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів", "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" ступеня магістра
Видавництво: ПУЕТ, 2020 г.
ISBN відсутній
Книга
Тюрікова, І. С.
Управління якістю продукції харчових виробництв [Текст] : навчальні завдання та методичні рекомендації для лабораторних занять і самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології освітні програми "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів", "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" ступеня магістра / І. С. Тюрікова. – Полтава : ПУЕТ, 2020. – 36 с. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
УДК 658.562:664(076) Т98
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Якість : продукції
загальний = Управління : якістю
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Управління якістю та безпечністю товарів
386793 Навч. абонемент
Тюрікова, І. С.
Управління якістю продукції харчових виробництв [Текст] : навчальні завдання та методичні рекомендації для лабораторних занять і самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології освітні програми "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів", "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" ступеня магістра / І. С. Тюрікова. – Полтава : ПУЕТ, 2020. – 36 с. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
УДК 658.562:664(076) Т98
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Якість : продукції
загальний = Управління : якістю
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Управління якістю та безпечністю товарів
386793 Навч. абонемент