лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навигатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Личный кабинет : інформація


Электронный каталог: Наконечна, Ю. Г. - Інноваційні технології консервованих продуктів [Текст]

Наконечна, Ю. Г. - Інноваційні технології консервованих продуктів [Текст]

Інноваційні технології консервованих продуктів [Текст]
Доступно
 1 из 1
Книга
Автор: Наконечна, Ю. Г.
Інноваційні технології консервованих продуктів [Текст]: методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи студентами спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» ступеня магістра
Издательство: ПУЕТ, 2019 г.
ISBN отсутствует

полный текст

Заказать Заказать

На полку На полку


Книга

Наконечна, Ю. Г.
Інноваційні технології консервованих продуктів [Текст] : методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи студентами спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» ступеня магістра / Ю. Г. Наконечна. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 28 с. – Те саме [Електронний ресурс]. Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.

УДК 664.8/.9:330.341.1(076) Н22

загальний = Продукти (харчування) : консерви
загальний = Технологія : консервування
загальний = Промисловість : консервна
загальний = Виробництво : консервне
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базовая часть : Харчові технології

386727 Навч. абонемент



© Все права защищены ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2023 (IP=3.236.241.39)