Навигатор :
Личный кабинет :
Электронный каталог: Наконечна, Ю. Г. - Інноваційні технології консервованих продуктів [Текст]
Наконечна, Ю. Г. - Інноваційні технології консервованих продуктів [Текст]
Книга
Автор: Наконечна, Ю. Г.
Інноваційні технології консервованих продуктів [Текст]: методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи студентами спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» ступеня магістра
Издательство: ПУЕТ, 2019 г.
ISBN отсутствует
Автор: Наконечна, Ю. Г.
Інноваційні технології консервованих продуктів [Текст]: методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи студентами спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» ступеня магістра
Издательство: ПУЕТ, 2019 г.
ISBN отсутствует
Книга
Наконечна, Ю. Г.
Інноваційні технології консервованих продуктів [Текст] : методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи студентами спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» ступеня магістра / Ю. Г. Наконечна. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 28 с. – Те саме [Електронний ресурс]. Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
УДК 664.8/.9:330.341.1(076) Н22
загальний = Продукти (харчування) : консерви
загальний = Технологія : консервування
загальний = Промисловість : консервна
загальний = Виробництво : консервне
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базовая часть : Харчові технології
386727 Навч. абонемент
Наконечна, Ю. Г.
Інноваційні технології консервованих продуктів [Текст] : методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи студентами спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» ступеня магістра / Ю. Г. Наконечна. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 28 с. – Те саме [Електронний ресурс]. Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.
УДК 664.8/.9:330.341.1(076) Н22
загальний = Продукти (харчування) : консерви
загальний = Технологія : консервування
загальний = Промисловість : консервна
загальний = Виробництво : консервне
Дисципліни = Цикл загальної підготовки : Базовая часть : Харчові технології
386727 Навч. абонемент