лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Хомич, Г. П. - Методологія харчової науки [Текст]

Хомич, Г. П. - Методологія харчової науки [Текст]

Методологія харчової науки [Текст]
Доступно
 1 з 1
Книга
Автор: Хомич, Г. П.
Методологія харчової науки [Текст]: навчальні завдання та методичні рекомендації для лабораторних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітні програми «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання, консервування та п
Видавництво: ПУЕТ, 2017 г.
ISBN відсутній

повний текст

Заказать Заказать

На полку На полку


Книга
36я73 Х76

Хомич, Г. П.
Методологія харчової науки [Текст] : навчальні завдання та методичні рекомендації для лабораторних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітні програми «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» ступеня магістра / Г. П. Хомич. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 38 с. – Те саме [Електронний ресурс]. Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз.

ББК 36я73 Х76

загальний = Переробка : плодів
загальний = Переробка : овочів
загальний = Переробка : м'яса
загальний = Технологія : консервування
загальний = Технологія : зберігання

386816 Навч. абонемент



© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.171)