Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Хомич, Г. П. - Компетентнісний підхід у формуванні фахівців з харчових технологій [Текст]
Хомич, Г. П. - Компетентнісний підхід у формуванні фахівців з харчових технологій [Текст]
Книга (аналит. описание)
Автор: Хомич, Г. П.
Якість вищої освіти: компетентнісний підхід у підготовці сучасного фахівця [Текст]. Компетентнісний підхід у формуванні фахівців з харчових технологій [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Хомич, Г. П.
Якість вищої освіти: компетентнісний підхід у підготовці сучасного фахівця [Текст]. Компетентнісний підхід у формуванні фахівців з харчових технологій [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Хомич, Г. П.
Компетентнісний підхід у формуванні фахівців з харчових технологій [Текст] / Г. П. Хомич, Л. Б. Олійник // Якість вищої освіти: компетентнісний підхід у підготовці сучасного фахівця [Текст] : матеріали XLIII Міжнародної науково-методичної конференції (м. Полтава, 14 - 15 листопада 2018 року) / голова орг. комітету О. О. Нестуля. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – С. 239–241. – На укр. яз.
загальний = Освіта : вища
загальний = Підготовка : фахівців
загальний = Компетентність
загальний = Технологія : харчова
Хомич, Г. П.
Компетентнісний підхід у формуванні фахівців з харчових технологій [Текст] / Г. П. Хомич, Л. Б. Олійник // Якість вищої освіти: компетентнісний підхід у підготовці сучасного фахівця [Текст] : матеріали XLIII Міжнародної науково-методичної конференції (м. Полтава, 14 - 15 листопада 2018 року) / голова орг. комітету О. О. Нестуля. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – С. 239–241. – На укр. яз.
загальний = Освіта : вища
загальний = Підготовка : фахівців
загальний = Компетентність
загальний = Технологія : харчова